Jihlava přivítá na náměstí Lukáše Krpálka

03.08.2021 17:59

Ve čtvrtek 5. srpna od 15:00 do 16:00 hodin bude jihlavské Masarykovo náměstí patřit Lukáši Krpálkovi a jeho příznivcům. Město Jihlava organizuje slavnostní přivítání dvojnásobného olympijského vítěze.

Jihlava přivítá na náměstí Lukáše Krpálka
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Velkoplošná obrazovka na pódiu za Obchodním domem Jihlava a na něm velké přivítání v rodném městě u mikrofonů zkušených moderátorů. Tak bude vypadat hodinový odpolední program v Jihlavě na Masarykově náměstí připravený na čtvrteční odpoledne. Lukáš Krpálek přislíbil účast na akci i přes velmi nabitý harmonogram svých pracovních i soukromých setkání.

Rodák z Jihlavy, který s judem začínal v jihlavské Sokolovně, je dvojnásobným olympijským vítězem z let 2016 a 2021, mistr světa z let 2014 a 2019 a trojnásobný mistr Evropy mezi seniory. V Jihlavě jeho úspěchy vyvolávají velký zájem o tento sport, a proto se mezi fanoušky na náměstí dají čekat i začínající mládežníci, kteří se slavného judistu snaží napodobovat.

„Podrobný program a harmonogram čtvrtečního setkání s veřejností se právě začíná připravovat ve spolupráci s moderátory Hitrádia Vysočina, každopádně, kdo chce Lukáše Krpálka přivítat osobně a vidět z blízka jeho druhou zlatou olympijskou medaili, může přijít ve čtvrtek na náměstí,“ uvedl náměstek primátorky pro sport Petr Ryška krátce poté, co mu v pondělí odpoledne do telefonu Lukáš Krpálek definitivně potvrdil účast.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…