Jindřichův Hradec: Termín uzavírky na Radouňce se posouvá

02.03.2018 7:39

S ohledem na nepříznivé klimatické podmínky bude posunut termín zahájení uzavírky v Radouňce, neboť v současné době nelze provádět výkopové práce pro novou dešťovou kanalizaci, při nichž dojde k odkrytí stávajícího vodovodu a hrozilo by jeho poškození mrazem.

Jindřichův Hradec: Termín uzavírky na Radouňce se posouvá
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Nejbližší možný termín zahájení uzavírky je 12. 3. 2018, tento bude ještě upřesněn v návaznosti na vývoj povětrnostní situace. Autobus bude jezdit zatím obvyklou trasou.

Stanovení trasy objížďky:

Objížďková trasa pro vozidla do 3,5t bude v obou směrech vedena po silnici II/128 směrem na Lodhéřov a po místní komunikaci ulicí Lodhéřovská zpět na silnici III/12833a. Objížďková trasa pro vozidla nad 3,5t bude v obou směrech vedena po silnici II/128 směrem na Lodhéřov a po účelové komunikaci přes Drahýšku do Radouňky a dále po místní komunikaci ulicí Ke Škole a Lodhéřovská zpět na silnici III/12833a.

Po dobu uzavírky budou pro městskou hromadnou dopravu (dále jen MHD) zrušeny autobusové zastávky: Radouňka, Kopeček a Radouňka. Náhradní autobusová zastávka bude zřízena na silnici II/128 ve směru Radouňka u vjezdu do areálu společnosti Staviservis a ve směru J. Hradec u tenisové haly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …