Jindřichův Hradec: Třetí etapa opravy Václavské ulice začne 19. dubna

12.04.2021 9:15

Od 19. dubna bude kvůli opravě vozovky uzavřena část Václavské ulice. Aktuální rekonstrukce naváže na tu loňskou. Půjde o úsek od křižovatky s ulicí U Nemocnice po křižovatku s ulicí Československých legií.

Jindřichův Hradec: Třetí etapa opravy Václavské ulice začne 19. dubna
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Po dobu prací bude zrušena zastávka U Václava a nemocnice LDN. Náhradní zastávky budou v ulici Ruských legií, kudy vede objízdná trasa pro MHD a veřejnou linkovou dopravu. Hotovo by mělo být 13. září.

Půjde o stavební úpravy místní komunikace v ulici Václavská v celém uličním prostoru včetně rekonstrukce vodovodu, splaškové kanalizace, výstavby nové dešťové kanalizace, stavební úpravy veřejného osvětlení a uložení chrániček městské optické sítě. Opravu provede firma Jindřichohradecké montáže za 16 mil. Kč.

Oficiální objízdná trasa ve směru do centra od Č. Budějovic bude vedena po silnici I/34 na mimoúrovňovou křižovatku se silnicí II/128. Dále po silnici II/128 na místní komunikaci ulici Vídeňskou ve směru do centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …