Jindřichův Hradec: Vánoční akce letos nebudou

01.11.2020 20:12

Adventní trhy tak, jak jsou na ně lidé v Jindřichově Hradci zvyklí, letos nebudou. Vzhledem k epidemické situaci a opatřením není pořádání takových akcí možné.

Jindřichův Hradec: Vánoční akce letos nebudou
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Trhy tak nebudou ani na zámku, ani na náměstí Míru. Pokud to situace dovolí, jsme připraveni otevřít alespoň vánoční dřevěné chaloupky na náměstí Míru se svařákem a dalšími teplými nápoji. O vánoční strom ale Jindřichohradečáci nepřijdou.

Jedle z Dolní Lhoty už je vybraná a 23. listopadu bude vztyčena na tradičním místě u sloupu Nejsvětější Trojice na náměstí Míru. Město nechce, aby se kvůli koronaviru lidé ve větším počtu v centru scházeli (běžně se této události totiž účastní i tři tisíce lidí), rozsvícení stromu proto proběhne bez účasti veřejnosti.

Zrušit jsme letos museli i tradiční čertovské odpoledne a adventní koncerty. Věříme, že si letos všichni užijeme Vánoce s rodinou a setkávání při společenských akcích si vynahradíme příští rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…