Jindřichův Hradec: Zapojte se do selfie soutěže a vyhrajte mobilní telefon

06.08.2021 20:06

Chcete se zapojit do navazujícího a originálního jindřichohradeckého projektu? Stačí poslat selfie vyfocenou kdekoli v našem městě! Projekt připravilo město Jindřichův Hradec ve spolupráci s Muzeem fotografie a moderních obrazových médií.

Jindřichův Hradec: Zapojte se do selfie soutěže a vyhrajte mobilní telefon
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

V soutěži už máme spoustu zimních a jarních selfíček, ale rádi bychom od vás viděli i krásné letní snímky. Vyhrát můžete nový mobilní telefon, selfie tyč nebo poukázku na kurz focení k profesionálnímu fotografovi. Fotografie můžete posílat do konce září.

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí

Po shromáždění všech zaslaných fotek z nich bude vytvořena koláž, která bude odhalena v Muzeu fotografie a moderních obrazových médií. Následně zůstane v muzejních prostorách vystavena několik týdnů společně s mozaikou fotografií z roku 2015. Vítězné fotografie budou zároveň otištěny v Jindřichohradeckém deníku.

Rozhodovat o vítězných snímcích bude sedmičlenná porota ve složení  Ing. Jan Mlčák, MBA  (starosta města), JUDr. Jana Říhová (vedoucí odboru kanceláře starosty), Zuzana Bedrnová (infocentrum Jindřichův Hradec), Barbora Píšová (infocentrum Jindřichův Hradec), PhDr. Jitka Čechová (ředitelka Vzdělávacího a kulturního centra Jindřichův Hradec), Martin Kozák (fotograf) a Adam Hudec (Jindřichohradecký deník). Porota vybere 3 vítězné snímky a 1 snímek bude oceněn hlasováním veřejnosti na facebooku – k tomu dojde po ukončení termínu pro zasílání fotografií. Součástí Hradecké selfie 2020/2021 bude také soutěž o snímek s největším počtem lajků na facebooku.

Jak mají vypadat soutěžní fotografie a kam je posílat?
Soutěžní selfie musí být pořízené v Jindřichově Hradci, tak, aby na snímku byla kromě vás i jednoznačně viditelná část našeho města. Snímky v dostatečné kvalitě a rozlišení zasílejte na e-mail: selfie@jh.cz pod heslem „Hradecká selfie“. Formát zasílaných fotografií musí být JPG/JPEG.

Pravidla a obecná ustanovení:

1. Fotosoutěž nazvaná „Hradecká selfie“ (dále jen soutěž) je určena amatérským i profesionálním fotografům bez rozdílu věku.

2. Podmínkou účasti v soutěži je zaslání minimálně jedné a maximálně třech fotografií s uvedením jména, příjmení a telefonického nebo e-mailového kontaktu.

3. Fotografie selfie musí být pořízená a zaslaná elektronicky na email: selfie@jh.cz v termínu konání projektu, a to od 7. prosince 2020 do 30. září 2021.

4. Zasláním fotografií do soutěže autor poskytuje vyhlašovateli oprávnění k výkonu práva užít fotografie k nekomerčním účelům propagace města.

5. Pořizování fotografií se řídí aktuálními protiepidemickými pravidly a fotografie by neměly mít reklamní charakter

6. Pořadatel si vyhrazuje právo nezařadit fotky nekvalitní nebo nevhodné nebo ty, ze kterých není poznat město Jindřichův Hradec

7. Osobní údaje podléhají ochraně v souladu s příslušnými právními předpisy, zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů, zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů, zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

8. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…