Karlovy Vary: Blokové čištění města začne po Velikonocích

03.04.2021 6:32

V Karlových Varech začne blokové čištění města v úterý 6. dubna. Forma úklidu bude reflektovat aktuální epidemickou situaci. Rozsah prací a odtahy vozidel, bránících úklidu, tedy budou přizpůsobeny opatřením, která budou v danou chvíli platit.

Karlovy Vary: Blokové čištění města začne po Velikonocích
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Harmonogram prací je nastaven v obdobném režimu jako v předchozích letech. Čistit se budou komunikace, parkoviště a další zpevněné plochy, v lázeňském území a obchodně správním centru bude opět prováděno noční mytí. Technika i pracovníci ručního úklidu se postupně zaměří na všechny městské čtvrtě. Součástí očisty budou i odtahy autovraků odstavených na komunikacích a veřejných prostranstvích.

Na termín úklidu budou s předstihem upozorňovat dopravní značky. Harmonogram na každý měsíc najdete na stránkách Karlovarských radničních listů, plán úklidu na celé první pololetí je ke stažení níže nebo ZDE.

Začátky denních blokových čištění jsou stanoveny na 8. hodinu, noční mytí komunikací bude prováděno od 20 hodin. Vozidla bránící provádění blokových čištění budou odtažena na parkoviště odtahové služby (Západní 63).

Plán blokového čištění města v roce 2021 vypracovala společnost AVE odpadové hospodářství, a.s., Mostecká 95, Karlovy Vary, která bude úklid provádět. Změny v rozpisu způsobené vyšší mocí, poruchami techniky apod., jsou vyhrazeny.
Plánovaný postup v konkrétní lokalitě je možné prověřit u referenta odboru technického na telefonním čísle 353 151 419.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…