Karlovy Vary: Chceme čisté město, vyhlašujeme soutěž

16.03.2018 16:48

Již podeváté se město Karlovy Vary připojuje k ekologické kampani „Den Země“, která každoročně připadá na 22. dubna. Kampaň upozorňuje na dopady ničení životního prostředí. V rámci této kampaně se mohou dobrovolníci zapojit do úklidu vybrané lokality města a zúčastnit se fotografické soutěže „Chceme čisté město“.

Karlovy Vary: Chceme čisté město, vyhlašujeme soutěž
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Úklid veřejného prostranství

Úklidová akce je naplánována pro všechny městské čtvrti v termínu 9. – 30. dubna 2018. Město poskytne zájemcům o úklid potřebné prostředky (odpadkové pytle, rukavice) a v případě potřeby zajistí úklid odpadu po akci. Je tedy nutné nahlásit kontaktní osobu. Z důvodu koordinace úklidu se musí každý zájemce přihlásit prostřednictvím formuláře, který je ke stažení níže, případně k vyzvednutí u koordinátorky akce nebo pracovníků odboru technického. Přihlášku zájemce odevzdá nebo odešle koordinátorce Věře Sekyrové (ZDE) do 8. dubna 2018.

Fotodokumentační soutěž o finanční prémii

Součástí akce je fotografická soutěž o nejlepší úklid veřejného prostranství. Předmětem soutěže je dokumentace stavu dané lokality před a po akci. Lokalita musí být zdokumentována fotograficky s uvedením data pořízení fotografií. Z pořízených fotografií a dalšího materiálu zpracují účastníci prezentaci v libovolném formátu (PowerPoint, PDF, video, fotoalbum, nástěnné prezentace, koláže apod.) mimo SMART Notebook. Kromě obrazové dokumentace je vhodné, aby prezentace byla doprovázena vybranými fakty z akce (počet zapojených účastníků, údaje o uklizené lokalitě a průběhu akce).

Soutěž bude probíhat ve čtyřech kategoriích - mateřské školy, základní školy, střední školy, nepodnikatelské právnické osoby (neziskové organizace, občanská sdružení, společenství vlastníků bytových jednotek apod.). V každé kategorii bude rozděleno 10 tisíc korun. První místo bude honorováno 5 tisíci, druhý v pořadí získá 3 tisíce a třetí v pořadí 2 tisíce korun.

Termín pro odevzdání dokumentace je 11. května 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…