Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

23.04.2024 7:17 | Tisková zpráva

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s novým maximálně širokým plátnem a projektorem s novou 3D technologií má také nové koberce, taolety a sedačky. Ty po dvaceti letech změnily barvu z modré na vínovou.

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Kino má nově vybavenou pokladnu/kavárnu a filmové předsálí, ve kterém je například malovaná stěna s oblíbenými filmovými hrdiny, výstava dříve používaných filmových promítaček anebo nové LED postery.

"Město se jako majitel objektu na modernizaci kina podílelo svým dílem, práce probíhaly v únoru. Od března je kino opět otevřené. V prostoru za budouvou kina pokračujeme ještě v dalších pracích pod sanovaným svahem, ty ale s provozem kina nijak nekolidují. Kino samotné je hotové, nové a v plném provozu," uvedl náměstek primátorky Miroslav Vaněk.

Aktuální program kina je dostupný ZDE.

Zajímavosti:

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 22104 lidí

  • Ve foyer kina se nachází pokladna s kavárnou, kterou můžete využít nejen pokud čekáte na film. Otevírá každý den hodinu před začátkem odpolední projekce (v 16:00) a zavírá ve 20:00.
  • Do prostor kina nelze vnášet vlastní nápoje a potraviny, kromě hygienických důvodů i proto, aby nové sedačky a koberce vydržely nové - omáčky, hořcice, majonézy, krémy, omastky a další "dobrůtky" se někdy už téměř nedají vyčistit. Jestli chcete sedět na sedačce, ze které nebudete mít na oblečení fleky, nenoste do sálu nic, co je může způsobit.
  • V hledišti nepoužívejte mobilní telefon, můžete nejen rušit okolí, ale pokud se na něj rozhodnete část filmu natáčet, může to skončit jednáním s policií - je to vážné porušení autorského zákona.
  • Nová 3D technologie už nepoužívá dřívější bateriové brýle, které byly trochu velké a těžké, místo toho nabízí jednoduché a lehké pasivní brýle, které si divák může koupit za 30 Kč a pak je používat na všechny budoucí 3D projekce nejen v kině Čas, ale i v ostatních kinech používajících polarizační 3D. Případně si samozřejmě můžete přinést vlastní brýle, pokud už takové máte. Ne všechny filmy a ne všechny projekce jsou ve 3D, a jsou i diváci, kteří 3D z různých důvodů nevyhledávají. Podařený 3D film ale může může být úchvatný zážitek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …