Karlovy Vary: Prezentace partnerské splupráce Baden-Badenu

29.02.2024 13:05 | Tisková zpráva

Do Karlových Varů zavítá začátkem března Výbor pro partnerská města z partnerského města Baden-Badenu. Novodobé vztahy mezi našimi městy začaly hned v roce 1990, oficiální partnerství bylo slavnostně uzavřeno v roce 1998.

Karlovy Vary: Prezentace partnerské splupráce Baden-Badenu
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Badenský výbor chce najít nové kontakty v Karlových Varech a oslovit zájemce z různých oborů i věkových skupin, kteří by měli zájem rozvíjet partnerství obou měst ve své skupině – může jít o studenty, seniory, umělce, sportovce, podnikatele ale i další skupiny, které mohou partnerskou spolupráci mezi městy obohatit.

Tématu partnerství se bude věnovat prezentace badenského výboru a následná diskuse v sobotu 2. března od 14 hodin v Grandhotelu Ambassador Národní dům, salonek Mattoni, zájemci jsou srdečně zváni.

Vzhledem k omezené kapacitě sálu prosíme zájemce o registraci zasláním e-mailu na r.hybnerova@mmkv.cz do čtvrtka 29. února.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Město se pustí do druhé etapy stavebních prací na Solné cestě v Sadech

16:31 Uherské Hradiště: Město se pustí do druhé etapy stavebních prací na Solné cestě v Sadech

Podobně jako v první etapě, která se uskutečnila v loňském roce, bude hlavním předmětem stavby přede…