Karviná: Průvod masek opět ozvláštní Hornické slavnosti

24.08.2012 8:26

Nadace OKD se i letos pokusí ozvláštnit program v rámci Hornických slavností OKD, které se uskuteční v sobotu 1. září 2012 v Karviné.

Karviná: Průvod masek opět ozvláštní Hornické slavnosti
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Tak jako vloni i letos projde ulicemi města Karnevalový průvod masek. V loňském roce byl tento počin nadšeně přijat, Nadace OKD by tedy ráda navázala a opět oživila karvinské ulice i náměstí.  Cílem je vytvoření komponovaného divadelně hudebního průvodu, který projde centrem města Karviná a pozve tak veřejnost na Hornické slavnosti.

Úřastníci průvodu předvedou  nepřeberné množství aktivit a činností, od loutek, žonglování, umění mažoretek, roztleskávaček, dětských masek, po hudební vystoupení či akrobatické dovednosti.  Průvod zakončí svou cestu u podia na Masarykově náměstí, kde budou ohodnoceny nejlepší masky, skupiny masek, či alegorické vozy. Nově bude vyhodnocena i kategorie „veřejnost“, která je určena rodinám, kamarádům či jiným neformálním skupinkám, čítajících 5 a více členů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.