Karviná: První letošní zámecká akce potěší nejen zamilované

10.02.2019 10:44

Prohlídky zámeckých komnat se povedou v sobotu 16. 2. 2019 v duchu svátku zamilovaných. Průvodkyně upozorní na některé exponáty, romantické, šťastné či nešťastné milostné příběhy vážící se k zámku.

Karviná: První letošní zámecká akce potěší nejen zamilované
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Návštěvníci si mohou zasoutěžit a v připraveném valentýnském kvízu získat srdcový dáreček. Atmosféru romantiky doplní komorní hudba a zpěv v podání korepetitora a žáků ZUŠ Bedřicha Smetany. O výjevy z života slavných mileneckých dvojic se postarají herci Divadla bez střechy.

Bonusovou nabídku představuje možnost se vyfotit v jednom z romantických zámeckých pokojů a bezplatná návštěva expozice Národní galerie v Lottyhausu. Galerie bude přístupná od 10 do 17 hodin, poslední vstup v 16 hodin. Zámek bude k prohlídkám otevřen ve stejných časech, vstupy zde však budou probíhat vždy jen v celou hodinu (základní vstupné 60 Kč).

Neváhejte, využijte této jedinečné příležitosti a vychutnejte si kouzlo doteku historie s nádechem romantiky na vlastní kůži. Prodej vstupenek na pokladně zámku, bližší informace na telefonu 596 387 340 a ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

7:37 Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své …