Karviná: Rekonstrukce silničního mostu v Dětmarovicích (Koukolné)

12.02.2019 15:12

Od začátku dubna do začátku července proběhne rekonstrukce 2. poloviny mostu ev. č. 67-015 přes řeku Olši.

Karviná: Rekonstrukce silničního mostu v Dětmarovicích (Koukolné)
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Jedná se o realizaci druhé etapy rekonstrukce uvedeného mostu v termínu od 1. 4. 2019 do 4. 7. 2019 (jízdní pruh směr Bohumín). První etapa opravy tohoto mostu, jízdního pruhu směr Karviná, proběhla od 27. 6. 2018 do 17. 12. 2018. Mezietapa z důvodu technologické přestávky (zimního období) probíhá v době od 18. 12. 2018 do 31. 3. 2019.

Provoz na rekonstruovaném mostě v Koukolné bude veden kyvadlově vždy v jednom jízdním pruhu. Po celou dobu trvání částečné uzavírky bude zajištěna dopravní obslužnost stávajících autobusových zastávek v obou směrech tzn., že autobusové zastávky nebudou přemísťovány.

Po celou dobu rekonstrukce mostu bude zajištěna bezpečnost na užívaném chodníku na mostě a na cyklistické stezce podél řeky Olše, včetně jejich ramen k silnici I/67. Informace k probíhajícím i plánovaným dopravním omezením na území města naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…