Kladno: Instagramový profil města je nejlepší v republice

29.09.2022 13:45 | Tisková zpráva

Která česká města komunikují nejlépe? Na to se zaměřil třetí ročník soutěže o nejlepší radniční listy a profily na sociálních sítích. Po vítězných příčkách, které jsme získali za měsíčník Kladno, jsme uspěli i s oficiálním instagramovým profilem @czmestokladno. Město Kladno si odneslo cenu za nejlepší profil v kategorii nad 10 tisíc obyvatel.

Kladno: Instagramový profil města je nejlepší v republice
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Nezisková organizace Kvalikom se v třetím ročníku soutěže Zlatý lajk zaměřil na kvalitu obecních a městských sociálních sítí. Hodnotil Facebookové a Instagramové profily. „Hlavními kritérii byla kvalita obsahu, schopnost rychle a vstřícně odpovídat na dotazy, schopnost publikovat čtivé a informačně hodnotné příspěvky, dále kvalita videí, specializovaných formátu jako Reels či Stories a dle vzhledu statických prvků jako je profilový obrázek či cover,“ vysvětluje Vít Novák, organizátor soutěže. Města se podle něj na sociálních sítích snaží zaujmout především mladší generace. Nově se tak čím dál více měst pouští do natáčení krátkých odlehčených videí, podcastů a obecně se snaží sledovat trendy. Celkově bylo hodnoceno přes 400 profilů.

„Mám radost, že jsme obstáli v tak kvalitní konkurenci při letošním ročníku soutěže Zlatý lajk. Za fungujícím profilem stojí hodně práce a kreativity. Chtěli jsme nejenom využít Instagram jako další prostředek ke sdělování informací, ale zároveň i ukázat, jak je naše město nádherné. Pokud se chcete dozvídat více o Kladně netradiční formou, určitě sledujte náš instagramový profil czmestokladno," uvedl tiskový mluvčí města Kladna Vít Heral. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…