Kladno: Příští pondělí se uzavřou tři mosty

26.02.2020 6:32

Od pondělí 2. března budou uzavřeny mosty v Kamenných Žehrovicích i mezi obcemi Velká Dobrá a Doksy. Objížďky budou vyznačeny přes sousední obce, kudy bude převedena i linková autobusová doprava. Počítejte se zvýšeným provozem v okolí těchto tras.

Kladno: Příští pondělí se uzavřou tři mosty
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Doporučujeme se těmto úsekům silnic i bezprostředně přilehlým územím v maximální míře zcela vyhnout a využít zejména kapacitně vyhovující D6 nebo jiné vhodné, i vzdálenější trasy. Zprovoznění mostů a silnic plánováno na listopad 2020.

Od dubna budou přibývat rekonstrukce dalších úseků silnic a bude zde zavedena kyvadlová doprava. Investorem oprav je Středočeský kraj. Objízdné trasy i počty spojů linkových autobusů budou výrazně upraveny. Od včerejška jsou zveřejněny nové jízdní řády a schémata objízdných tras na stránkách Arriva Kladno (ZDE).

Aktuální uzavírky komunikací v Kladně a ORP jsou k dispozici ZDE v sekci AKTUÁLNĚ.

Další důležité informace z MHD Kladno

Linka MHD Kladno 605 bude ve směru do centra od 1. března opět zastavovat v rekonstruované zastávce před NC Penny v ulici Milady Horákové. Zastávka je nově pojmenována U Penny, původní název Na kovárně převzala nově vybudovaná zastávka u parkoviště proti restauraci Na kovárně.

Start oprav staré karlovarské změní trasy 7 autobusových linek
Od 2. března začíná rozsáhlá rekonstrukce silnice II/606 (stará karlovarská) v úseku mezi Velkou Dobrou a Novým Strašecím. Změní se trasy 7 linek pravidelné autobusové dopravy, dojde i ke změnám časů. V Kamenných Žehrovicích, Doksech a Velké Dobré se mění i umístění zastávek. Změněny budou linky 305, 365, 386, 555, 619, 625. Linka 629 bude okružní s výjezdem a cílem v Kladně.

Omezení provozu městské dopravy o jarních prázdninách
V týdnu jarních prázdnin v okrese Kladno od 9. do 13. března bude omezen provoz městských linek Kladno čísel 601 až 606. Ostatní linky městské dopravy zajišťující zejména obsluhu průmyslových zón, vlakového nádraží nebo linky vyjíždějící za hranice města pojedou v plném provozu. Bez omezení jsou linky MHD číslo 608, 609, 610, 611, 613, 614 a 616.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…