Kladno reprezentuje ČR na mezinárodním webináři k energetice a klimatu

25.05.2021 16:43

Příklady projektů v oblasti klimatu a udržitelnosti v Portugalsku, České republice a Irsku představí nadcházející mezinárodní webinář. Pořádá ho poslední květnový den irské velvyslanectví v Praze ve spolupráci s Klimatickou koalicí a organizací Green Skibbereen. ČR reprezentuje město Kladno. Zaregistrovat se na webinář může i široká veřejnost.

Kladno reprezentuje ČR na mezinárodním webináři k energetice a klimatu
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Na webináři se seznámíte s relevantními a použitelnými příklady osvědčených postupů a opatření v oblasti klimatu a udržitelnosti na místní úrovni v Portugalsku, Česku a Irsku. Regionální a místní odborníci budou diskutovat o budoucích výzvách a příležitostech k prohloubení praktické spolupráce na místní úrovni v celé Evropě.

Komunity v západním Corku, Cascais a v Kladně již spolupracují na přípravě návrhů projektů pro financování z programu EU Horizon, které jsou ukázkou inovativních přístupů k obnovitelné energii a energetické účinnosti. Tato událost otevře příležitosti k prohloubení a posílení tohoto probíhajícího dialogu a nabídne model meziregionální spolupráce v oblasti klimatu a zapojení zúčastněných stran v podnikání, komunitách, občanské společnosti a v obcích. Spolupráce na této úrovni může pomoci identifikovat přístupy k získání podpory pro nezbytná opatření, která povedou k dosažení ambiciózních cílů v oblasti klimatu v celé EU.

Registrujte se ZDE. Upozorňujeme, že událost probíhá v anglickém jazyce.

S programem události a s kontextem její organizace (v české a anglické verzi) se můžete seznámit ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…