Kolín: Město uspělo v dotačním řízení

16.03.2015 14:16

Město Kolín uspělo v dotačním řízení Středočeského kraje a získává od Krajského úřadu dotace pro Městské sociální a zdravotní služby, p.o. a zdravotnické zařízení Protialkoholní záchytnou stanici.

Kolín: Město uspělo v dotačním řízení
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Ještě v loňském roce probíhalo toto dotační řízení u Ministerstva práce a sociálních věci ČR, od letošního roku probíhá již na jednotlivých krajích. Dotační řízení je vyhlášeno v návaznosti na zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, na zákon č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů, na zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a na zákon č. 129/2000 Sb., o krajích.

„Úspěšně se nám podařilo získat 5,5 mil. Kč na provozní náklady spojené s poskytováním péče v městském domově pro seniory, chráněném bydlení a pečovatelské službě. Získané dotace nám pomáhají poskytovat potřebnou službu občanům a šetří provozní investice našeho města, které se na provozu také podílí významnou měrou. Poděkování patří všem, kteří pracují v městských sociálních a zdravotních službách a svým odborným přístupem zvyšují úroveň poskytované péče“, doplnil místostarosta Tomáš Růžička, zodpovědný za sociální a zdravotní oblast.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mukolin.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…