Kolín: Otevření nového parkoviště před nádražím

09.10.2018 8:36

Další etapa výstavby dopravního terminálu v Kolíně – parkoviště pro osobní automobily a část ulice Dukelských hrdinů – byla dokončena. Od konce září je parkoviště s měsíčním předstihem před původně plánovaným termínem provozováno v režimu předčasného užívání.

Kolín: Otevření nového parkoviště před nádražím
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

V rámci tohoto režimu bude občanům umožněno zaparkovat zde svůj vůz bezplatně do konce října 2018. Dočasné bezplatné parkování je kompenzací za komplikace, které obyvatelům vznikly v souvislosti s rekonstrukcí autobusového nádraží.

Navazovat bude okamžitě poslední etapa výstavby – plná uzavírka části ulice Dukelských hrdinů od vjezdu na odstavy autobusů až po křižovatku s ulicí Sladkovského, kde bude dokončena rekonstrukce kanalizačního řadu a nové povrchy vozovky a chodníků. Tato uzavírka potrvá nejdéle 1 měsíc a vjezd do celého přednádražního prostoru bude tedy možný pro všechny druhy dopravy pouze ulicí Rorejcova od obchodního centra Futurum. Celá investiční dotační akce by měla být i s kolaudací kompletně hotova do konce roku.

Informace budeme podle potřeby průběžně aktualizovat. Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…