Kolín: Vodárna se na podporu autismu rozsvítí modře

28.03.2016 7:30 | Zprávy

Na 2. dubna připadá Světový den porozumění autismu a na celém světě se lidé zapojují do osvětové kampaně "Light it up blue - Rozsviťme se modře".

Kolín: Vodárna se na podporu autismu rozsvítí modře
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Modrá barva symbolizuje komunikaci a sebevyjádření. Právě v těchto oblastech mají lidé s autismem a poruchami autistického spektra celoživotní a největší potíže.

Také město Kolín se k této akci letos připojuje. V sobotu 2. 4. 2016 bude modře osvětlena Vodárna v Kolíně. A dne 1. 4. 2016 bude na Karlově náměstí sdružením Volno, pro pomoc rodinám dětí s postižením připravena zážitková informační akce „Modrý den“. Bude zde připraven stánek s informacemi o autismu a o všem co Vás v této souvislosti zajímá.

Zapojit se můžete i vy, buďto se tento den oblékněte do modré nebo si u stánku na náměstí vyzvedněte modrou stužku a podpořte osoby s autismem.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

22:28 Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

Hřiště bude doplněno o venkovní workout, vrh koulí, skok do výšky a dálky, basketbalové koše a sklad…