Komerční banka získala ocenění v soutěži Web Top 100

01.11.2012 10:00

Komerční banka zvítězila v kategorii Banky v soutěži Web Top 100. Byly tak oceněny inovace a změny, ke kterým KB v posledním roce na korporátních webových stránkách přistoupila.

Komerční banka získala ocenění v soutěži Web Top 100
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Vítězstvím v kategorii „Banky“ Komerční banka potvrdila, že koncepce a strategie její online komunikace je správná. Od kompletního redesignu webu Komerční banky před dvěma lety dochází k trvalému monitoringu uživatelských preferencí a nálad. Na základě jejich pravidelného vyhodnocování se pak webové stránky mění a přizpůsobují. Tato soustavná analytická práce je jedním z nejefektivnějších způsobů, kterým lze učinit z webu dlouhodobě úspěšný komunikační nástroj.

„Jsme rádi, že po mezinárodním ocenění WebAward 2011, následuje prestižní ocenění v národní oborové soutěži Web Top 100. Vítězství v kategorii Bank si velmi vážíme a považujeme ho za potvrzení zvolené formy zkvalitňování našeho korporátního web sídla,“ uvedl David Horák, Webmaster Komerční banky.

Komerční banka v oblasti webových řešení dlouhodobě spolupracuje s internetovou agenturou FG Forrest.

„Mám opravdu radost z toho, že se nám spolu s klientem dlouhodobě daří posouvat a zlepšovat řešení korporátního webu Komerční banky a získané ocenění, tedy hodnocení poroty soutěže WebTop100 vnímám jako potvrzení, že jdeme správnou cestou,“ dodává Petr Foltýn, Manager divize Produkce a Servis FG Forrest.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…