Kopřivnice: Den Země se bude slavit již tento pátek

23.04.2019 19:33

Závěr tohoto týdne bude v Kopřivnici patřit oslavám Dne Země. Celodenní akce v režii kopřivnické radnice a Rady dětí a mládeže Moravskoslezského kraje se odehraje v pátek 26. dubna 2019 v prostorách parku dr. E. Beneše.

Kopřivnice: Den Země se bude slavit již tento pátek
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Dne Země bude v městském parku probíhat od 9 do 19 hodin. Dopolední část bude vyhrazena především pro děti z místních škol a školek, odpolední pak pro širokou veřejnost. „Žáci základních škol se mohou těšit na druhý ročník Kopřivnické Ekologiády-soutěže škol, menší děti na prohlídku čistírny odpadních vod, interaktivní přednášky k tématu voda či dopolední vystoupení Smokemana, který letos do našeho města se svou pojízdnou spalovnou zavítá,“ uvedla za organizátory Lucie Kubalcová z odboru životního prostředí s tím, že ústředním motivem oslav nadále zůstává upozornění na skokové ničení naší planety a důraz na ochranu životního prostředí.

Také odpolední část programu nabídne spousty zajímavých atrakcí. Kromě hodinového workshopu již zmíněného Smokamena pro malé i velké, nebude chybět Odpadový kabaret, Úžasné divadlo fyziky, pokusy s vodou či podvečerní koncert kopřivnické zpěvačky Lo Hrůzové s kapelou. „Časový harmonogram programu na pódiu lidé najdou na plakátech ke Dni Země anebo webu města,“ sdělila Lucie Kubalcová s tím, že vstup na akce související s oslavami Dne Země v Kopřivnici je pro všechny zdarma.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…