Kopřivnice: Modernizace je dokončena, v Alšovce se zase vaří

10.10.2022 17:39 | Tisková zpráva

Školní kuchyně a jídelna v ZŠ Alšova jsou od 6. října opět v provozu. Komplexní rekonstrukce a modernizace, která byla zahájena před prázdninami, vyšla městský rozpočet na zhruba 36 milionů korun.

Kopřivnice: Modernizace je dokončena, v Alšovce se zase vaří
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Škola se nyní může chlubit krásnými prostorami se špičkovým vybavením. Díky rekonstrukci se kuchyně i jídelna dočkaly změny dispozic, nových rozvodů elektřiny, vody, kanalizace, nové vzduchotechniky s rekuperací, statického zajištění stropů, nových podlah, omítek, výtahu, zázemí pro zaměstnance a kompletního vybavení kuchyně, skladových prostor i jídelny.

Přestože hlavní část hrubých stavebních prací proběhla během prázdnin, rekonstrukce zasáhla i do školního roku a pro žáky muselo být zajištěno náhradní stravování v jídelně zdejší střední školy, kam je vozily autobusy.

„Každá rekonstrukce s sebou nese určitá omezení, ale stálo to za to. Naše škola funguje od roku 1977 a potřeby školní kuchyně se od té doby značně změnily, takže modernizace byla nutností. Jsme rádi, že se projekt podařil a proběhl podle harmonogramu. Firmy skvěle spolupracovaly a dodržely všechny termíny, takže náročná rekonstrukce zabrala pouze něco málo přes tři měsíce včetně samotných příprav na ni. Věřím, že našim zaměstnancům se bude v novém prostředí mnohem lépe pracovat a žákům bude chutnat,“ uvedl ředitel školy Robin Pospěch.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

7:37 Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

Již pátým rokem se plzeňská kulturní a kreativní zóna DEPO2015 snaží během festivalu WALLZ kultivova…