Kopřivnice: Soutěž o nejlepšího podnikatele zná finalisty

09.08.2015 7:30

Soutěž o nejlepšího podnikatele Kopřivnice se přehoupla do další fáze. Odborná porota vyhodnotila všech dvaadvacet došlých přihlášek a v každé kategorii vybrala pět nejlepších subjektů postupujících do dalšího kola. V září proběhne hlasování o tom, který z těchto finalistů získá cenu veřejnosti. O konečných výsledcích rozhodne porota v závěru října.

Kopřivnice: Soutěž o nejlepšího podnikatele zná finalisty
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

O titul nejlepšího kopřivnického podnikatele roku se mohli ucházet jak drobní živnostníci, tak velké společnosti, začínající firmy i podniky s mnohaletou tradicí. Vítězství jim může přinést nejen prestižní ocenění a zajímavou formu propagace, ale také praktické ceny a nové kontakty. „Celkem jsme obdrželi 22 přihlášek, a to zejména od podnikatelů v oborech gastronomie a stravování, řemesla, obchod a velkoobchod. Mezi přihlášenými je 7 podnikatelských činností nominovaných přímo občany města Kopřivnice - z celkových 37 nominačních hlasů patří právě jim v součtu 21 nominací,“ uvedla vedoucí projektu Best Business Kopřivnice Štěpánka Vontrobová.

V prvním kole hodnotila přihlášené podnikatele odborná porota. Ta brala v úvahu nejen hospodaření daných subjektů, ale například také to, jak pečují o své zaměstnance, spolupracují s dalšími lokálními podniky, chrání životní prostředí nebo se podílejí na rozvoji kulturně-společenského života ve městě. Z přihlášených živnostníků postoupili do dalšího kola zverimex Dogmania, Kavárna Můj svět, prádelna Madlenka, půjčovna kostýmů Kašpárek a výroba nábytku Vágner. V kategorii podnikatelských nápadů zabodovaly Auto-moto muzeum Oldtimer, Diada Handmade, Objekt Kavárna, PermaLove Community a rehabilitační plavání pro handicapované děti. Jako nejlepší firmy s méně než stem zaměstnanců byly porotou vybrány Kamil Mrva Architects, Kovok Kopřivnice, LumiTrix, Potraviny u Laciny a Zeman Art. V poslední kategorii velkých firem se letos přihlásila pouze společnost Brose CZ, která od poroty dostala rovněž dostatečný počet hlasů na postup do finále.

„Bližší informace o všech postupujících naleznou zájemci na webu soutěže www.bbk.koprivnice.cz v sekci Finalisté a v týdnu od 7. do 14. září budou moci hlasovat o tom, kdo vyhraje Cenu veřejnosti. Z hlasujících pak vylosujeme tři, kteří získají pěkné odměny,“ doplnila Štěpánka Vontrobová. Kromě veřejnosti bude finalisty ještě jednou posuzovat také odborná porota, jež následně určí konečné pořadí v jednotlivých kategoriích. Vítěze ocení město v říjnu na slavnostním vyhlášení spojeném s minikonferencí. Ve hře jsou zajímavé ceny jako natočení propagačních videospotů, nastavení PPC kampaní, poukazy na tiskoviny, odborné firemní semináře a mnohé další.

Více na www.bbk.koprivnice.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

16:14 Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

Znojemské Centrum odborného sociálního poradenství (dále COSP) se přestěhovalo do bývalého Hotelu Zn…