Kopřivnice: Stavební práce v centru zpomalily

22.09.2021 13:55 | Tisková zpráva

Revitalizace kopřivnického centra v posledních dnech výrazně zpomalila. Důvodem jsou administrativní nedostatky realizační firmy, na jejichž odstranění s v tuto chvíli pracuje. Celkový harmonogram stavby by neměl být ovlivněn.

Kopřivnice: Stavební práce v centru zpomalily
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

„Firma nám včas nedodává dílčí dokumentaci specifikující použité materiály a technologické postupy. Na tom my však musíme trvat, a to i za cenu zpoždění stavby, protože jakmile se zatrubnění Kopřivničky zasype a zabetonuje, už bude na jakékoliv připomínky pozdě. Použité materiály a zvolené postupy musejí být ve špičkové kvalitě odpovídající projektu, bezdůvodné změny materiálů a technologických postupů nehodláme akceptovat,“ vysvětlil Jiří Štěpán z odboru rozvoje města.

Vedení společnosti Geosan, která projekt realizuje, proto byla zaslána výzva k dopracování potřebných dokumentů a návrh na výměnu stavbyvedoucího. „Věříme, že se vše brzy vyřeší, komunikace s firmou se zlepší a práce opět naberou na intenzitě,“ uvedl Jiří Štěpán s tím, že čilý stavební ruch by měl být obnoven v řádu několika dnů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…