Kopřivnice: V aukci je možné získat počítač i varhany

20.05.2016 18:45

Radnice dnes spustila první letošní aukci nevyužitého majetku města. V nabídce je nejen starší výpočetní technika, nábytek či elektronika, ale také například starý hasičský automobil či akordeon.

Kopřivnice: V aukci je možné získat počítač i varhany
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Město Kopřivnice se v aukcích zhruba dvakrát do roka zbavuje nevyužívaného majetku. „Jedná se o dlouhodobý majetek, který je k dalšímu využití v rámci města nepotřebný či nepoužitelný,“ uvedla Miroslava Michalská z evidence majetku.

Letošní první aukce, která bude spuštěna dnes, tedy ve čtvrtek 19. května, je na položky k prodeji opravdu bohatá. „V součtu se jedná o likvidaci majetku v pořizovací ceně za celkem jeden milion devět set tisíc korun,“ potvrdila informaci Miroslava Michalská a dodala, že v nabídce jsou klasické věci jako počítače, monitory, staré psací stroje, elektronika nebo třeba nábytek. Opět se ovšem najde několik kuriozit, které by v městské aukci čekal málokdo. „Město nabízí k zakoupení například starý hasičský vůz, domácí vysílačky nebo třeba varhany a akordeon,“ doplnila výčet nabízených věcí referentka evidence majetku.

Aukce je dostupná na stránkách města Kopřivnice na adrese www.koprivnice.cz. Dražba věcí bude trvat jedenáct dní, konkrétně do pondělí 30. května do 15 hodin. Vítězové jednotlivých věcí budou kontaktování pracovnicemi městského úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.