Kopřivnice chce ocenit nejlepší podnikatele

28.04.2015 21:16

Přesně za měsíc bude vyhlášena soutěž Best Business Kopřivnice o nejlepšího kopřivnického podnikatele. O tento titul se budou moci ucházet jak drobní živnostníci, tak velké společnosti, začínající firmy i podniky s mnohaletou tradicí. Vítězství jim může přinést nejen prestižní ocenění a zajímavou formu propagace, ale také praktické ceny a nové kontakty.

Kopřivnice chce ocenit nejlepší podnikatele
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Záměr na vyhlášení soutěže vznikl při loňské aktualizaci Strategického plánu rozvoje města a byl podpořen přítomnými zástupci firem. Cílem je ocenit přínos místních podnikatelů ke zvyšování kvality života ve městě, podpořit informovanost o jejich činnosti, podnítit podnikavost a prezentovat příklady dobré praxe. Soutěžit se bude ve čtyřech kategoriích - Živnostník roku, Firma roku do sta zaměstnanců, Firma roku nad sto zaměstnanců a Nápad roku.

Účastníci musí podnikat minimálně dva roky na území města Kopřivnice nebo místních částí a musí splnit podmínku obratu 300 tisíc u živnostníků, milion u menších firem a 10 milionů u firem nad sto zaměstnanců. V poslední jmenované kategorii budou soutěžit činnosti, které nejsou vykonávány déle než dva roky, nebo jsou dokonce teprve ve stádiu projektu.

Firmy se mohou přihlásit samy nebo na základě nominací: „Pokud mají Kopřivničané dobrou zkušenost s místním řemeslníkem, jsou spokojeni se svým soukromým lékařem nebo nedají dopustit na svého zaměstnavatele, mohou je do soutěže nominovat. Nominace sice není podmínkou účasti v soutěži, ale bude plusovým bodem při vyhodnocování.

Subjekty s minimálně dvěma nominacemi kontaktujeme, aby se mohly dodatečně přihlásit. Nominační a přihlašovací formuláře najdou zájemci na webu soutěže, a to od 27. května. Nominace budou přijímány do 9. června, možnost přihlašování ukončíme 17. června,“ uvedla koordinátora soutěže Štěpánka Vontrobová.

V prvním kole přihlášené firmy ohodnotí odborná porota, která vybere v každé kategorii pět nejlepších. Ty postoupí do dalšího kola, v němž proběhne hlasování o cenu veřejnosti a další hodnocení poroty. Vítěze jednotlivých kategorií ocení město v říjnu na slavnostním vyhlášení spojeném s minikonferencí. „V soutěži jde především o prestiž a veřejné poděkování, ve hře jsou ale také zajímavé ceny od partnerů soutěže jako natočení propagačních videospotů, nastavení PPC kampaní, poukazy na tiskoviny, odborné firemní semináře nebo pětikilové balení kvalitní kávy. Všichni účastníci mají mít navíc bezplatný vstup na závěrečnou minikonferenci, kde mohou navázat nové kontakty a konzultovat své podnikatelské záležitosti s pozvanými experty,“ doplnila Štěpánka Vontrobová.

Bližší informace naleznete na stránkách Best Business Kopřivnice bbk.koprivnice.cz
nebo na Facebooku www.facebook.com/soutezBBK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kopřivnice.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…