Koupaliště v Moravském Krumlově zahajuje sezónu

01.06.2016 10:49

Ve středu 1. června v 13 hodin se letos poprvé otevřou brány krumlovského koupaliště. V tento den je pro všechny vstup zdarma. Červnový provoz bude každý den od 13 do 19 hod, od července pak od 10 do 20 hod. Součástí koupaliště je tobogan a skluzavka, nově přibyde další stánek s občerstvením a také možnost vypůjčení knih a časopisů.

Koupaliště v Moravském Krumlově zahajuje sezónu
Foto: mkrumlov.cz
Popisek: Budova radnice města Moravský Krumlov

 „Rozšířené občerstvení odstraní fronty na jídlo a pití, věříme, že návštěvníci tuto novinku přivítají. Další letošní novinku jsme připravili ve spolupráci s krumlovskou knihovnou. Zájemci si u vody budou moci přečíst knihy a časopisy, které budu u koupaliště k dispozici,“ popisuje ředitel Služeb města Moravský Krumlov Jiří Čemerka.
              
Program pro děti a aquaerobic
Na koupališti je připraveno ozvučení, které bude mimo jiné sloužit k moderování programů pro děti. „Personál koupaliště bude připravovat různé soutěže a vodní sporty pro děti. Chceme, aby si děti užily koupání, naučily se chovat ve vodě a také je chceme z deky přitáhnout ke sportu,“ upřesňuje starosta Tomáš Třetina a dodává, že domlouvá cvičitelku na aquaerobic, takže zájemci budou moci využít také tuto novou sportovní aktivitu.

Aktuální teplota vody a informace o koupališti na novém webu
V současné chvíli se finišují práce na webu www.smmk.cz, kde v sekci Koupaliště budou v průběhu následujících dnů informace o provozu, teplotě vody a další údaje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…