Kralupy nad Vltavou: Vodohospodáři poskytli městu finanční dar ve výši 500 000 Kč

02.04.2020 14:05

Místopředseda představenstva Středočeských vodáren Petr Bendl, který se stal ambasadorem sbírky vedení a dodavatelů SVAS, předal dnes zástupcům našeho města symbolický banner s výší poskytnuté částky.

Kralupy nad Vltavou: Vodohospodáři poskytli městu finanční dar ve výši 500 000 Kč
Foto: mestokralupy.cz
Popisek: Kralupy nad Vltavou

Peníze jsou primárně určeny pro nákup zdravotnického vybavení, hasiče a pro personál v první linii. „Že se k pomoci potřebným sami vodohospodáři rozhodli, je obdivuhodné. Věřím, že peníze budou sloužit ve zdravotnictví těm nejvíce potřebným," uvedl Petr Bendl.

Na rychlé improvizované sbírce se mezi sebou dohodlo vedení Středočeských vodáren a jejich dodavatelé. „Spolupracujeme s našimi partnery více než patnáct let a ukázalo se, což konstatuji s velkou radostí, že projevili lidský přístup a zareagovali velice rychle. Proto jim všem chci velmi poděkovat,“ řekl autor myšlenky sbírky, generální ředitel SVAS Jakub Hanzl.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…