Kroměříž: Infocentrum je druhé nejlepší v kraji

01.11.2020 10:44

Turistické informační centrum Kroměříž obsadilo stříbrnou příčku v anketě Oblíbené informační centrum roku 2020 v rámci Zlínského kraje.

Kroměříž: Infocentrum je druhé nejlepší v kraji
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Infocentrum, které organizačně spadá pod Knihovnu Kroměřížska, je důležitým zdrojem informací především pro návštěvníky Kroměříže. Využívají je ale také obyvatelé města. Ocenění, které získalo již poněkolikáté, svědčí o dobré práci, kterou jeho pracovnice odvádí,“ uvedla místostarostka Kroměříže Daniela Hebnarová.

Anketa

Zaslouží si herec Josef Dvořák státní vyznamenání?

88%
12%
hlasovalo: 17898 lidí

Do ankety se letos zapojilo 455 informačních center a pořadatelé obdrželi celkem 15 325 platných hlasů. „Za zhruba dva měsíce, kdy bylo možné v anketě hlasovat, jsme obdrželi 258 platných hlasů, které nás vnesly na pozici druhého nejlepšího infocentra ve Zlínském kraji. Velmi nás to těší a všem, kteří se do ankety zapojili, děkujeme za hlasy,“ řekla vedoucí Turistického informačního centra Kroměříž Veronika Ivanová.

Anketu o nejoblíbenější informační centrum v jednotlivých krajích České republiky vyhlašuje každoročně Asociace turistických informačních center (A. T. I. C.) a Vydavatelství Kam po Česku. Kroměřížské „íčko“ se v posledních dvou ročnících umístilo na třetím místě, letošní stříbrná pozice je tedy krokem vzhůru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…