Kroměříž: Konference nabídne seniorům zábavu i užitečné informace

23.09.2018 7:35

Sociální služby města Kroměříže pořádají konferenci věnovanou seniorům z Kroměříže a okolí. Uskuteční se ve středu 3. října v Domě kultury od 8:00 do 12:00.

Kroměříž: Konference nabídne seniorům zábavu i užitečné informace
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Senioři se na akci dozvědí mnoho informací z okruhu zdraví, sociálních služeb, poskytování první pomoci, tréninku paměti a dalších aktivit,“ uvedl místostarosta Pavel Motyčka (KDU-ČSL), který nad konferencí převzal spolu s krajskou radní Michaelou Blahovou záštitu.

O kulturní program se postarají klienti Domova pro osoby se zdravotním postižením Barborka s představením Ledové království a také skupina Duo Yamaha. Doprovodný program nabídne prezentaci sociálních služeb působících na Kroměřížsku, ukázku první pomoci, zmíněný trénink paměti a zdravotní služby, jako je například měření tlaku.

Podmínkou účasti je platná vstupenka

Vstup na akci je zdarma. „Podmínkou účasti je ale platná vstupenka, kterou si zájemci mohou vyzvednout na ředitelství Sociálních služeb města Kroměříže na Riegrově náměstí 159 v Kroměříži. Kvůli omezenému počtu míst se dovnitř dostanou jen lidé, kteří předloží vstupenku,“ upozornila ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže Dagmar Klučková.

Sociální služby města Kroměříže pořádaly letos i odbornou konferenci pro poskytovatele sociálních služeb, která byla zaměřená na informační systémy a možnosti vykazování statistických dat a ukazatelů. Zúčastnilo se jí asi 330 osob z celé České republiky. Loni městské sociální služby pořádaly odbornou konferenci na téma zajištění pracovníků v sociálních službách.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…