Kroměříž: Krása pomohla dětem z dětského domova

15.12.2015 12:31

Spolupořadatelé soutěže Miss Kroměříž 2015, Tereza Rochová z Visage Institute, Miroslav Karásek z Rádia Kroměříž a starosta města Kroměříž Jaroslav Němec, oficiálně předali ředitelce Dětského domova v Kroměříži Anně Hejné výtěžek z charitativního Galavečera Miss Kroměříž 2015 s podtitulem: Krása, která pomáhá, který se nedávno uskutečnil v Domě kultury v Kroměříži.

Kroměříž: Krása pomohla dětem z dětského domova
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Ředitelka Anna Hejná společně s dětmi obdržela šek v hodnotě 60 000 Kč, ze kterého se společně velmi radovali a už teď ví, že část této finanční podpory použijí na obnovu vybavení dětského domova a část rozdělí všem dětem z domova.

Vzhledem k tomu, že kalendáře s finalistkami Miss Kroměříž 2015 jsou ještě stále v prodeji, výtěžek z nich bude předán zástupcům dětského domova na konci ledna 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…