Kroměříž: Starosta opět jednal na ministerstvu dopravy

08.03.2016 6:30

Před pár dny proběhlo v Praze další kolo jednání starosty města Kroměříž Jaroslava Němce s ministrem dopravy Danem Ťokem.

Kroměříž: Starosta opět jednal na ministerstvu dopravy
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Kroměříže Jaroslav Němec

Hlavním předmětem tohoto jednání bylo řešení zpoplatněného úseku dálnice kolem Kroměříže, který v minulosti sloužil jako obchvat města Kroměříž.

Starosta Němec opakovaně ministra Ťoka informoval o naléhavosti této problematiky, upozornil na obtížný průjezd městem, na znečišťování životního prostředí smogem a ztížené podmínky pro obyvatele, žijící v domech přiléhající k hlavní průjezdové komunikaci.

Jednání se zúčastnil i Radek Vondráček, poslanec a místostarosta města Kroměříž, který se danou problematikou již dlouhodobě zabývá.

„Byl jsem mile překvapen, jak velké množství informací ministr dopravy o dané problematice ví, a věřím, že se v nejbližší době podaří najít společnou dohodu s tím, že daný úsek dálnice kolem Kroměříže bude bez poplatku. Z celého jednání jasně vyplývá, že ministr má snahu řešit tuto problematiku ku prospěchu občanů Kroměříže“, sdělil starosta Němec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…