Kroměříž: Ve vážanském domově pro seniory začne rekonstrukce kotelny

17.06.2021 21:23

Stavbaři v těchto dnech zahájili rekonstrukci kotelny v Domově pro seniory a domově se zvláštním režimem Vážany.

Kroměříž: Ve vážanském domově pro seniory začne rekonstrukce kotelny
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Postará se o ni kroměřížská firma AP-instavby, která v rámci vypsané výzvy předložila nejvýhodnější nabídku. Rekonstrukce by měla být hotová do tří měsíců od zahájení, tedy do poloviny měsíce září, což umožní zahájení topné sezony v řádném termínu a podle potřeb klientů,“ uvedl místostarosta Vít Peštuka.

Rekonstrukce zahrnuje instalaci nových plynových kondenzačních kotlů, výměnu pojistného zařízení, oběhových čerpadel, armatur, úpravny vody a provedeny budou také některé stavební práce a úprava plynovodu. „Rekonstrukce bude hrazena z fondu investic kroměřížských sociálních služeb a bude stát necelých 4,6 milionu korun,“ řekla ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže (SSKM) Dagmar Klučková.

Dalšími investičními akcemi SSKM pro letošní rok jsou úprava zelených ploch v domově ve Vážanech, výměna dveří v Domově pro seniory U Moravy a také rekonstrukce výtahů a oprava rozvodů vody v Domově pro osoby se zdravotním postižením Barborka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…