Kroměříž: Výstaviště zve Army na fest

07.06.2022 7:35 | Tisková zpráva

Výstaviště Kroměříž se v sobotu 18. 6. stane místem prodejní výstavy historického a moderního vojenství.

Kroměříž: Výstaviště zve Army na fest
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Za rázných tónů dobové hudby a při orosené sklence s bílou pěnou se pojďte společně přenést v čase do dob našeho mládí. Připomeneme si výstroj, výzbroj a ostatní technické vybavení. Na své si přijdou i příznivci a sběratelé historických i moderních militarií, insignií, chladných zbraní či map.

Kluby vojenské historie vám umožní nahlédnout pod pokličku vojenského řemesla a života. Vývoj zbraní napříč staletími. Od pazourku až po drony.

Návštěvníci se mohou těšit na dynamické a akustické ukázky vojenské techniky z dob po 2. světové válce. Centrum branných sportů ARMY Kroměříž představí pásovou i kolovou techniku. Nebude chybět bojové vozidlo pěchoty BVP1 ani obrněný transportér OT64. Dále pak TATRA 813, 148, UAZ 469, GAZ 69, PRAGA V3S a mnohé další.

Anketa

Souhlasíte s tím, že se v ČT bude škrtat ve většině oblastí kromě zpravodajství?

1%
hlasovalo: 12539 lidí

Gurmáni si přijdou na své. Kromě restaurace a fast foodu bude v provozu i vojenská kuchyně. Součástí akce bude i sraz vojenských historických vozidel, a to na volné ploše sektoru G. Pro děti připravena střelba z kuše a luku. Organizátoři to sice tají, ale připravte se na originální PŘEKVAPENÍ. Hned tak na něj nezapomenete!

Osádky vojenských veteránů a návštěvníci v uniformách mají vstup ZDARMA.

Co:
Army fest

Kdy:
sobota 18. června od 8 do 14 hodin

Kde:
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž, Venkovní zastřešené sektory.

Více informací najdete ZDE

Výstaviště Kroměříž navštíví každý rok přes 250 tisíc návštěvníků. Areál o velikosti čtyř hektarů obsahuje dva výstavní pavilony, jeden hektar zastřešených pavilonů, šest jedinečných tematických zahrad a unikátní Dětský a sportovní svět. Na výstavišti probíhají během celého roku výstavy, festivaly, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce. Základní linii výstav tvoří zahradnické výstavy Floria Jaro, Floria Léto Floria Podzim Bonsai a Floria Podzim Dušičky, které mají tradici již více než 40 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…