Kutná Hora: Modlitba za oběti pandemie a modlitební řetězec

17.03.2021 8:38

Římskokatolická farnost – arciděkanství Kutná Hora se dne 17. března připojí k výzvě evropských biskupů k modlitbě za oběti koronavirové pandemie. Každá země v jeden den postní doby slaví mši svatou na tento úmysl, na Českou republiku připadá 17. březen.

Kutná Hora: Modlitba za oběti pandemie a modlitební řetězec
Foto: kutnahora.cz
Popisek: Kutná Hora

V Kutné Hoře bude sloužena mše svatá za zemřelé na covid-19 v chrámu sv. Barbory ve středu 17. března od 18 hodin. Zároveň se farní společenství propojí v modlitebním řetězci za oběti pandemie od 12 hodin do půlnoci téhož dne. Na webových stránkách farnosti (ZDE) jsou bližší informace o modlitební aktivitě včetně tabulky pro ty, kteří se chtějí do řetězce zapojit.

Aktualita na farním webu ZDE

Pořadatel:
Římskokatolická farnost – arciděkanství Kutná Hora
Jakubská 1, 284 01 Kutná Hora
Tel.: +420 731 604 076
E-mail: julie.nemcova@khfarnost.cz
Web ZDE
Facebook ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…