Liberec: Práce na kontejnerových stáních

26.12.2022 9:32 | Tisková zpráva

Odbor ekologie a veřejného prostoru každoročně zvelebuje několik kontejnerových stání, které tvoří nedílnou součást veřejného prostoru.

Liberec: Práce na kontejnerových stáních
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Kontejnerová stání jsou v Liberci tvořena různým technickým řešením. Zatímco v některých částech jsou pro kontejnery vybudovány pouze zpevněné plochy, v jiných jsou historicky postavené mohutné přístřešky. O každý typ je však nutné se starat, proto i v letošním roce byla necelá desítka stanovišť opravena a zkapacitněna.

Nových zpevněných ploch se dočkala stanoviště v ulicích: Haškova, Chelčického, Olbrachtova, Puškinova, Stromovka, Uhlířská a V Rokli. U jednotlivých stání byla odstraněna původní nevyhovující plocha, kterou nahradila nová dlažba s nájezdovou obrubou pro jednodušší manipulaci s kontejnery obsluhou svozové společnosti.  Opraven byl také zahořený přístřešek v Dobiášově ulici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

20:27 České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

Žádosti o vydání voličského průkazu přijímá matriční úřad, oddělení evidence obyvatel, v přízemí bud…