Liberec: Titulem Regionální potravina se nově pyšní mošt i poctivý med

05.10.2014 6:30 | Zprávy

Dalších šest pochoutek z Libereckého kraje, které zaujaly svou výjimečnou kvalitou a chutí, se může pyšnit značkou Regionální potravina 2014.

Liberec: Titulem Regionální potravina se nově pyšní mošt i poctivý med
Foto: Archiv
Popisek: Med

O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházelo 56 produktů od 21 výrobců. O titul soutěžili v devíti kategoriích. Nejsilnější zastoupení měly masné a pekařské výrobky.

Ocenění si producenti převzali na 8. ročníku Dne regionálních potravin Libereckého kraje v pátek 3. října na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci. Slavnostního zahájení se zúčastnil vedle místopředsedy Regionální agrární rady LK Roberta Erlebacha a dalších hostů také náměstek liberecké primátorky Kamil Jan Svoboda. „Všem regionálních výrobcům bych chtěl popřát, aby měli dostatek odběratelů a zákazníků, kteří za nimi budou jezdit a aby si vybírali suroviny od svých kolegů z regionu nebo alespoň z České republiky,“ uvedl Kamil Jan Svoboda.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: liberec.cz

Budete to řešit?

Co říkáte na to, že údajně bratr poslance Bendy získal za miliony zakázku od letiště Praha, a to bez výběrového řízení?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo zavede krizový informační systém pro úřad i školy

10:23 Znojmo zavede krizový informační systém pro úřad i školy

Rada města schválila zavedení Krizového informačního a svolávacího systému (dále KISS).