Liberec: Titulem Regionální potravina se nově pyšní mošt i poctivý med

05.10.2014 6:30 | Zprávy

Dalších šest pochoutek z Libereckého kraje, které zaujaly svou výjimečnou kvalitou a chutí, se může pyšnit značkou Regionální potravina 2014.

Liberec: Titulem Regionální potravina se nově pyšní mošt i poctivý med
Foto: Archiv
Popisek: Med

O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházelo 56 produktů od 21 výrobců. O titul soutěžili v devíti kategoriích. Nejsilnější zastoupení měly masné a pekařské výrobky.

Ocenění si producenti převzali na 8. ročníku Dne regionálních potravin Libereckého kraje v pátek 3. října na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci. Slavnostního zahájení se zúčastnil vedle místopředsedy Regionální agrární rady LK Roberta Erlebacha a dalších hostů také náměstek liberecké primátorky Kamil Jan Svoboda. „Všem regionálních výrobcům bych chtěl popřát, aby měli dostatek odběratelů a zákazníků, kteří za nimi budou jezdit a aby si vybírali suroviny od svých kolegů z regionu nebo alespoň z České republiky,“ uvedl Kamil Jan Svoboda.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: liberec.cz

JUDr. Jindřich Rajchl byl položen dotaz

Popírání genocidy

Chápu vás dobře, že vy byste chcete zrušit zákon, který za trestný čin považuje popírání genocidy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Rekonstrukci ve Valdštejnském zámku prodlužuje špatný stav zdiva a rozvodů

22:09 Jičín: Rekonstrukci ve Valdštejnském zámku prodlužuje špatný stav zdiva a rozvodů

Rada schválila dodatek ke smlouvě o dílo na probíhající modernizaci Valdštejnského zámku.