Liberec: Záchranná služba má tři nové sanitky

19.09.2011 16:59

Předání tří zbrusu nových sanitních vozů do rukou ředitele Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Stanislava Mackovíka se zúčastnila liberecká primátorka Martina Rosenbergová.

Liberec: Záchranná služba má tři nové sanitky
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

„Město se na nákupu nových vozů sice finančně nepodílelo, přesto si dovolím uvést svůj lidský pohled. Při vyslovení záchranné služby se mi vybaví dvě slova, a to samozřejmost a vděčnost. Samozřejmost proto, že tak vnímáme pomoc zdravotnických odborníků a vděčnost přichází až v momentě, kdy jejich služeb využijeme při pomoci nám nebo našim blízkým. Přeji, aby všechny tři vozy co nejdéle dobře sloužily," dala do vínku vozům Martina Rosenbergová.

 

Sanitky v celkové hodnotě více jak šest milionů převzal Stanislav Mackovík v pondělí 19. září 2011 v poledne na nám. Dr. E. Beneše před libereckou radnicí, a to i za účasti hejtmana Stanislava Eichlera a radního pro zdravotnictví MUDr. Pavla Nováka. Liberecký kraj na pořízení sanitních vozů přispěl ze svého rozpočtu částkou 1 636 819 Kč. Sanitní vozy budou přiděleny na výjezdová stanoviště v Liberci, Jablonci ad Nisou a České Lípě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.