Liberec: Žádejte o restaurační předzahrádky

02.02.2023 13:02 | Tisková zpráva

Je nejvyšší čas požádat o povolení k provozování restauračních předzahrádek. Než tedy začnete plánovat a pořizovat vybavení předzahrádky, podejte si na úřad žádost.

Liberec: Žádejte o restaurační předzahrádky
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Příslušný formulář lze stáhnout v elektronické podobě z webové stránky města přes portál občana, nebo ho dostanete v předtištěné podobě na odboru majetkové správy a sportu, oddělení sportu a majetkové evidence, Jablonecká 41/27 (Liebiegova vila), Liberec.

K projednání každé žádosti se přistupuje individuálně, odvíjí se od konkrétní situace – nutnosti získání potřebných písemných stanovisek. Žádost musí splňovat základní náležitosti včetně předepsaných příloh. Předzahrádku schvaluje porada vedení města, a to vždy na období od 1. 4. do 31. 10.

Minimální lhůta pro vyřízení souhlasu statutárního města Liberec je 14 dní. Pokud je pozemek označen jako komunikace, tak se souhlas statutárního města Liberec přeposílá odboru dopravně správních agend, který vydá zpoplatněné rozhodnutí o povolení zvláštního užívání místní komunikace podle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…