Liberec: Zahraniční filmaři v městě natočí fantasy seriál

22.02.2020 19:53

V centru města bude v příštím týdnu, od pondělí 24. do soboty 29. února, probíhat natáčení. S ním je spojené i omezení parkování a částečně i dopravy. Jedná se o natáčení fantasy seriálu z tvorby zahraniční produkce.

Liberec: Zahraniční filmaři v městě natočí fantasy seriál
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Pro natáčení si filmaři zvolili historickou budovu radnice, kde přípravy a samotné natáčení bude probíhat zejména od úterý 25. do čtvrtka 27. února. Žádáme proto občany, kteří se sem chystají na jednání, aby počítali s možným omezením pohybu na nezbytně nutnou dobu po dobu záběru.

V pátek 28. února se filmový štáb přesune do Kostelní ulice, kde bude natáčení probíhat od odpoledních až do večerních hodin. Informujeme řidiče, že po dobu záběru může být zastavována doprava v Železné ulici v obou směrech.

Zároveň v termínech příprav a natáčení v příštím týdnu nebude možné parkovat před Divadlem F. X. Šaldy, před hlavní poštou, v Železné a Kostelní ulici, u Kavárny Pošta a část parkovacích míst bude rezervována na Sokolovském náměstí. Prosíme proto řidiče, kteří se vydají do centra města, aby využili parkovací plochy na Vavřincově vrchu, ve Frýdlantské ulici, v NG Plaza nebo parkoviště Krajské vědecké knihovny.

Natáčení tohoto projektu bude pokračovat například i v nedalekém Turnově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…