Liberec: Změny jízdních řádů MHD od 1. září 2013

24.08.2013 13:40

Jízdní řády MHD platné od 1. 9. 2013 nezaznamenají žádné velké změny. Jejich úpravy reagují na některé požadavky pravidelných cestujících městské hromadné dopravy v Liberci a zaměstnavatelů z průmyslových zón.

Liberec: Změny jízdních řádů MHD od 1. září 2013
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Prázdninový jízdní řád končí na všech linkách MHD dne 31. srpna 2013 a plynule přechází do standardního celoročního jízdního řádu platného od 1. září 2013, kde dochází k dílčím úpravám na některých linkách. Přesto, že úprav není tolik, doporučuje vedení DPMLJ svým zákazníkům, aby se včas informovali na případné změny, a to na www.dpmlj.cz nebo v Infocentru na terminálu MHD ve Fügnerově ulici.

Dovolujeme si upozornit na některé úpravy:

Od září dochází na lince č. 22 k posunu spoje o víkendu z OC NISA z 18:32 na 18:15 hodin. S tímto jsou spojeny další úpravy spojů v zastávce Kunratice Mšenská. Nově stejným směrem pojede do zastávky Kunratice Mšenská spoj z Fügnerovy ulice místo v 17:30 již v 17:10 hodin. Zpět vyjede ze Mšenské v 17:26 hod. místo v 17:46 hodin.

S přihlédnutím k požadavkům zaměstnavatelů a cestujících v průmyslových zónách dochází od  1. září 2013 k zavedení nového sobotního spoje na lince č. 34 z odjezdem Průmyslové zóny Jih v 6:13 hod. přímo do zastávky nádraží. Dále je na základě požadavků cestujících upraven jízdní řád na lince č. 27, kde dochází k posunu spoje z Fügnerovy ulice do Průmyslové zóny Sever v pracovní dny z 21:50 na 21:30 hodin. Nově se zavádí na lince č. 53 zastávka „ U Trianglu“ pro všechny spoje v obou směrech.

Změny jízdních řádů se nedotknou cestujících ranních spojů MHD č. 97, 98, 99 a nočních linek č. 90, 91, 92.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…