Lipník nad Bečvou: Dotace pro Jednotky sborů dobrovolných hasičů

18.09.2018 17:37

Město Lipník nad Bečvou požádalo v lednu tohoto roku Krajský úřad Olomouckého kraje o poskytnutí finanční dotace na pořízení kalového čerpadla s příslušenstvím pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města (dále jen JSDH) Lipník nad Bečvou III – Nové Dvory, na pořízení elektrocentrály s příslušenstvím pro JSDH Lipník nad Bečvou V – Podhoří a na opravu havarijního stavu cisternové automobilové stříkačky 32, RZ PR 81-51užívané JSDH Lipník nad Bečvou I – Město.

Lipník nad Bečvou: Dotace pro Jednotky sborů dobrovolných hasičů
Foto: mesto-lipnik.cz
Popisek: Lipník nad Bečvou

Žádostem bylo usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/10/52/2018 ze dne 23.04.2018 vyhověno a městu Lipník nad Bečvou byla schválena dotace ve výši 150.000,- Kč na opravu techniky pro JSDH Lipník n. B. I – Město, a dále dotace pro JSDH Nové Dvory, a pro JSDH Podhoří, ve shodné výši 26.000,- Kč pro každou JSDH. Rada města Lipník nad Bečvou schválila přijetí dotace dne 14.05.2018.

Město Lipník nad Bečvou tímto děkuje Olomouckému kraji za poskytnuté finanční prostředky.

V současné chvíli je cisternová automobilová stříkačka 32, RZ PR 81-51užívaná JSDH Lipník nad Bečvou I – Město v opravně v Jičině ve firmě Talosa, a. s.,  JSDH Lipník nad Bečvou V – Podhoří již pečuje o novou benzínovou elektrocentrálu 15HP/6,8kW (400V) 5,5kW (230V) EGM 68 AVR-3 a u JSDH Lipník nad Bečvou III – Nové Dvory zprovoznili nové kalové čerpadlo HCP 50ASH22,2 400V s příslušenstvím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…