Lipník nad Bečvou: Městská sportovní hala získala čestné uznání v rámci soutěže Stavba roku

12.04.2019 19:53

V rámci soutěže Stavba roku Olomouckého kraje bylo možné nominovat projekty v pěti kategoriích: stavby určené k bydlení a rekreaci, stavby občanské vybavenosti a úpravy veřejných prostor, stavby dopravní, inženýrské a vodohospodářské, stavby technologické a pro průmysl, rekonstrukce a obnova.

Lipník nad Bečvou: Městská sportovní hala získala čestné uznání v rámci soutěže Stavba roku
Foto: mesto-lipnik.cz
Popisek: Lipník nad Bečvou

Soutěž je vyhlašována jednou za dva roky a na její přípravě a realizaci se podílel Český svaz stavebních inženýrů, Svaz podnikatelů ve stavebnictví a společností Omnis Olomouc, a.s., která také pořádá známý veletrh STAVOTECH. Odborná porota vybrala a ocenila nejlepší nové stavby nebo rekonstrukce, které v Olomouckém kraji vznikly v letech 2017- 2018. Hodnotila zejména architektonické vyznění díla a jeho celkový přínos, funkčnost a začlenění díla doprostřed, kvalitu stavebních prací, spokojenost uživatelů a také například vliv stavby na životní prostředí. Po vyhodnocení udělila tituly „Stavba roku 2018 Olomouckého kraje“ v daných kategoriích a také využila možnosti udělit čestná uznání. Slavnostní předání ocenění proběhlo v pondělí 25. března 2019 v prostorách Vlastivědného muzea Olomouc a účastnil se jej i starosta města Miloslav Přikryl, který zastupoval investora přihlášeného projektu.

Městské sportovní hale bylo uděleno čestné uznání v kategorii Stavby občanské vybavenosti a úpravy veřejných prostor. Byla tak oceněna práce autorského kolektivu ze společnosti ALFAPROJEKT OLOMOUC, a.s., dodavateli stavby Stavební společnosti Navrátil, s.r.o. a také investorovi stavby, kterým bylo město Lipník nad Bečvou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …