Litoměřice: Centrální školní jídelna opět vaří pro veřejnost

05.04.2020 17:15

Obědy veřejnosti opět prodává Centrální školní jídelna Litoměřice. Organizace, která je příspěvkovou organizací města, tímto způsobem hodlá využít volných kapacit. Od uzavření základních škol totiž zabezpečovala pouze závodní stravování firem.

Litoměřice: Centrální školní jídelna opět vaří pro veřejnost
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Jídla budou šokově chlazena a vakuována za přísných hygienických podmínek. Oběd je nutné den předem objednat dle jídelního lístku zveřejněného na našich internetových stránkách, a to e-mailem ZDE, nebo telefonicky nejpozději v den odběru do 8. hodiny na telefonním čísle 416 735 061,“ informoval ředitel CŠJ Martin Mudra. Výdej probíhá od 10:30 do 12:00 z okénka u vedlejšího vstupu do jídelny ve Svojsíkově ulici (č. 7).

Cena jednoho oběda, který se skládá z hlavního jídla a polévky, činí 80 korun a zahrnuje i jednorázové obaly. „Z hygienických důvodů není možné prodávat obědy do vlastních jídlonosičů,“ upozornila vedoucí odboru školství, kultury, sportu a památkové péče městského úřadu Andrea Křížová. Zaplatit je možno v hotovosti nebo platební kartou.

Porce, stejně jako cena za ni, je jednotná. Tedy nerozlišuje se dětská nebo dospělá. Nárok na dotovaný oběd totiž mají děti pouze v době školní docházky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…