Litoměřice: Íčko uspělo při „tajném monitoringu“ na sto procent

05.08.2022 18:30 | Tisková zpráva

Skvělého stoprocentního výsledku dosáhlo Turistické informační centrum v Litoměřicích při utajené kontrole, kterou jako součást ankety organizuje agentura CzechTourism spolu s Asociací turistických informačních center ČR. Takzvaný Mystery Shopping, kdy se kontrolor tvářící se jako běžný návštěvník infocentra zaměřuje na širokou škálu aspektů, zhodnotil „íčko“ plným počtem bodů ze 42 možných.

Litoměřice: Íčko uspělo při „tajném monitoringu“ na sto procent
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Maximum bodů získalo litoměřické infocentrum nejen za vstřícný přístup pracovníků k návštěvníkům, ale mimo jiné i za příjemný interiér a vybavenost IC. Dále se posuzuje také čistota vstupních prostor, výloh a bezprostředního okolí, doba za kterou byl návštěvník po vstupu do infocentra obsloužen, zda je pracovník infocentra vhodně oblečený nebo zda dokáže jasně a srozumitelně odpovědět na dotazy utajeného nákupčího a aktivně s ním komunikovat.

„Turistické informační centrum je příjemné, složené ze dvou místností. Nabízí letáky k akcím a k zajímavostem, mnoho razítek na pohledy, dárkové předměty. Pracovníci se chovají ochotně,“ znělo hodnocení Mystery Shoppera, který do Litoměřic zavítal na konci července.

Anketa

Líbí se vám kampaň, ve které SPOLU staví Babiše vedle Putina?

1%
97%
hlasovalo: 29284 lidí

„Je to opravdu krásný výsledek a motivace do budoucna. Těší nás, že se návštěvníci v litoměřickém infocentru cítí dobře nejen díky příjemnému prostředí, ale také hlavně profesionálnímu a aktivnímu přístupu kolegyň, který je tím nejdůležitějším,“ uvedla Eva Břeňová, vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu Městského úřadu v Litoměřicích, do jehož struktury je IC začleněno.

Cílem projektu agentury CzechTourism a Asociace turistických informačních center ČR je zjistit, jaká je úroveň poskytovaných služeb daného infocentra a po hodnocení mu předat zpětnou vazbu. V turisticky oblíbených lokalitách jsou právě „íčka“ hojně navštěvována, a ovlivňují tak celkový dojem z návštěvy daného místa či regionu.

Od začátku letošního roku do konce července zatím do litoměřického infocentra zavítalo přes 22 tisíc návštěvníků.

Svůj pobyt a poznávání města si mohou zpestřit i novinkou v podobě bonusové knížky „Vychutnejte si Litoměřice“. K dostání je v infocentru za symbolickou cenu a obsahuje slevy na gurmánské, kulturní i sportovní zážitky. Její majitelé mohou ušetřit i při nákupu vstupenek na atraktivní místa nebo za ubytování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…