Litoměřice: Letní tábor organizovaný městem se vydařil

02.08.2021 9:32

Dny naplněné sportem, aktivitami připravenými psovody z věznice, hasiči, zástupci Českého svazu ochránců přírody či besedami s kurátorkami OSPODu městského úřadu zaměřenými na prevenci sociálně patologických jevů u dětí a mládeže vyplnily program letního tábora, který letos opět město Litoměřice pořádalo v Horním Vysokém pro děti z rodin, které spolupracují s odborem sociálních věcí a zdravotnictví městského úřadu.

Litoměřice: Letní tábor organizovaný městem se vydařil
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Litoměřice jako jedno z mála měst v České republice pořádá tento typ letního táboru pro děti pocházející z rodin, které spolupracují s naším odborem a jejichž rodiče z různých důvodů nemohou svým ratolestem letní radovánky dopřát,“ informuje o organizaci tábora vedoucí Odboru sociálního a zdravotnictví Městského úřadu Litoměřice Renáta Jurková.

Tábor, kterého se zúčastnilo 20 dětí, se koná každým rokem. Letos se mezi děti vypravil i místostarosta Litoměřic Lukas Wünsch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…