Litoměřice: Město zakoupí nové kropicí vozy

15.05.2019 17:57

Dva zcela nové kropící vozy bude mít k dispozici město Litoměřice. O jejich dodavateli rozhodli radní na svém posledním zasedání. Vzhledem k dlouhé dodací lhůtě je však radnice převezme až v zimě, do ulic tedy vyjedou až v příštím roce.

Litoměřice: Město zakoupí nové kropicí vozy
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Dodavatelem vozů, z nich jeden spadá do kategorie do 3,5 tun a druhý do kategorie do 19 tun, se stane společnost SIMED s.r.o. z Dvora Králové, která podala nabídku s nejnižší nabídkovou cenou v otevřeném zadávacím řízení na veřejnou zakázku. Za menší automobil město zaplatí 2 528 900 korun, za větší pak 3 073 400 korun.

Nové vozy budou určeny ke kropení ulic a zavlažování zeleně. Vodu poskytnou nové nedávno vyhloubené vrty na koupališti a v ulici Mezibraní, které už během letošní sezóny poslouží jako zdroj vody jak pro bazény, tak i pro závlahu trávníku na koupališti a zeleně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…