Litoměřice: Přijďte diskutovat o rozvoji města na „Desatero priorit“

04.04.2019 6:32

Napadá vás, co ve městě změnit? Máte nápad, který by mohl být pro všechny přínosem? Dorazte 10. dubna od 17 hodin do Kulturního a konferenčního centra v Litoměřicích. Uskuteční se zde další ročník akce s názvem „Desatero priorit Litoměřic“.

Litoměřice: Přijďte diskutovat o rozvoji města na „Desatero priorit“
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Obyvatelé Litoměřic dostávají každoročně jedinečnou příležitost ovlivnit dění ve městě i to, kam se bude jeho rozvoj ubírat. „Zahájení jsme letos posunuli z 16. na na 17. hodinu, aby mělo více lidí šanci přijít. Na všechny nápady se těšíme,“ zve na setkání Irena Vodičková, koordinátorka Zdravého města Litoměřice.

Minulý rok se diskuzního fóra zúčastnilo téměř 200 obyvatel. Nejvíce volali po modernizaci a rozšíření plaveckého bazénu, renovaci atletického oválu na Základní škole Havlíčkova a instalaci vodních prvků vedoucích ke snížení prašnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…