Litoměřice: Tábor pro seniory má smysl. Hlásí úspěch

30.07.2017 11:39

Již třetí ročník letního tábora pro seniory z Litoměřic a okolí uspořádala nezisková organizace Bezva parta, s.r.o., v rekreačním středisku Poslův Mlýn u Doks. Celkem šestnáct seniorů a pět členů realizačního týmu spolupracovalo v celotýdenním programu, určeném pro seniory.

Litoměřice: Tábor pro seniory má smysl. Hlásí úspěch
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Každý den od 24. do 29. července měl pestrý program v oblasti sportu, turistiky, ručních prací, proměn, masáží a podobně. Tématem letošního léta byly Olympijské hry v zastoupení jednotlivých zemí.

„Společně s aktivizační pracovnicí Domova U Trati Melanií Vyskočilovou jsme navštívily tento tábor, abychom se přesvědčily o spokojenosti účastníků. Jejich nadšení a soutěživost nás příjemně překvapila, neboť dokazuje, že mýtus o stáří není zcela pravdivý,“ sdělila vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renáta Jurková.

Město Litoměřice zafinancovalo letní tábor pro seniory částkou 18 000 korun. Je to jedna z aktivit, kterou podporuje sociální a zdravotní komise v dotační výzvě „Program podpory sociálních a zdravotních aktivit pro občany města Litoměřice na rok 2017“. Z něj bylo celkem rozděleno 200 000 korun mezi dvě desítky žádostí v oblasti sociálních a zdravotních aktivit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…