Litoměřice: Získejte na svou akci až 30 tisíc korun z dotačního programu

29.01.2023 18:33 | Tisková zpráva

Máte nápad na nějakou komunitní akci ve městě? Chcete na ni získat až 30 tisíc korun? Do konce února můžete již pošesté žádat o příspěvek z Dotačního programu Zdravého města Litoměřice 2023, který je spuštěn od 16. ledna. Zájemcům bude stejně jako v minulém roce vyplaceno celkem 200 tisíc korun.

Litoměřice: Získejte na svou akci až 30 tisíc korun z dotačního programu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Grant je pravidelně tvořen s cílem podpořit naplňování komunitního Plánu zdraví a kvality života města Litoměřice. Je systémem podpory organizacím, institucím i aktivním občanům, kteří chtějí přispět k rozvoji města a ke zlepšení kvality života jeho obyvatel. Téma letošního dotačního programu je „Zdraví má mnoho podob“.

V minulých letech byly z dotačního titulu podpořeny například projekty Běh pro hospic, Běh pro náhradní rodinu, Knihovna všemi smysly, Roztančíme Litoměřice, Vycházka do přírody za zdravou stravou nebo Prevence samovyšetření prsu pro širokou veřejnost a žáky středních škol.

Žádost o grant vyplňujte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…